معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از اردوی محرومیت زدایی بسیج دانشجویی بازدید کرد

۱۴۰۰/۰۵/۰۶

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از محل اردوی محرومیت‌زدایی بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان واقع در «درب گنبد شهرستان کوهدشت» بازدید کرد و با دانشجویان بسیجی به گفتگو پرداخت.

دکتر فلاحی‌اصل از بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان به خاطر حضور فعالانه در عرصه‌ی محرومیت‌زدایی و خدمت در مناطق محروم استان لرستان، قدردانی کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، اینگونه فعالیت‌های محرومیت‌زدایی و پیگیری مشکلات مردم ساکن مناطق کمترتوسعه‌یافته را دقیقاً در راستای عمل به ارزش‌های اسلامی و انسانی دانست.

امید سلیمانی، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز در این بازدید حضور داشت.

گفتنی است بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان در ایام شیوع کرونا نیز در فعالیت‌های مختلف از جمله کمک‌های مؤمنانه به اقشار آسیب‌دیده از بیماری کرونا و نیازمندان، مشارکت فعال داشته است.

۱۴۰۰/۰۵/۰۶ - ۰۰:۰۰