برگزاری آزمون کارشناسی ارشد همزمان با سراسر کشور در حوزه های مختلف دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۰۵/۰۶

صبح روز چهارشنبه، 6 مردادماه، نوبت اول آزمون مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف دانشگاه لرستان برگزار شد.

این آزمون در سه نوبت صبح در روزهای 6، 7 و 8 مردادماه برگزار می‌شود.

تعداد کل داوطلبان در استان لرستان 15 هزار و 793 نفر است.

از این تعداد، 8 هزار و 80 نفر زن و 7 هزار و 713 نفر، مرد هستند.

آزمون با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی وزارت علوم و وزارت بهداشت از جمله فاصله گذاری بین صندلی ها، استفاده اجباری داوطلبان و عوامل اجرایی از ماسک، ضدعفونی کردن کامل مکان های آزمون، فعالیت مداوم سیستم های تهویه هوا و حضور ناظران دانشگاه علوم پزشکی استان، برگزار شد.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه لرستان، دکتر احسان رشیدیان است که به صورت میدانی بر اجرای آزمون، نظارت می‌کند.

همچون آزمون های قبلی، عوامل و نیروهای اورژانس و آتش نشانی نیز در محل های آزمون حضور داشتند.

تمهیدات ترافیکی نیز با همکاری مشترک حراست دانشگاه و پلیس راه، اجرا شده است.

۱۴۰۰/۰۵/۰۶ - ۰۰:۰۰