اعلام اسامی برندگان مسابقه «صرفه جویی انرژی در خانواده»

۱۴۰۰/۰۵/۰۶

شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، به مناسبت عید سعید غدیر خم و با هدف فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی در سطح خانواده‌ها، مسابقه‌ای تحت عنوان «صرفه‌جویی انرژی در خانواده»، ویژه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان، برگزار کرد.

در این رابطه، دکتر مسعود شاکرمی، دبیر شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان گفت:«موضوع مصرف بهینه آب، انرژی و منابع زیست‌محیطی در جامعه از عرصه‌هایی است که در کشور نیازمند توجه همه‌جانبه است».

دکتر شاکرمی، تشریح کرد:«چشم‌انداز ما تشکیل گروه‌های همیاران آب، انرژی و محیط زیست در دانشگاه لرستان است که بتوانند در عمل در مصرف صحیح آب و انرژی در خانواده‌ها و جامعه سهم و نقش مثبتی داشته باشند».

وی افزود:«بروز خاموشی‌های برق یا عدم خاموشی بستگی به میزان مصرف مشترکان دارد و اگر مردم و سازمان‌های دولتی در مصرف برق به‌ویژه در خصوص دستگاه‌های سرمایشی و وسایل پرمصرف همکاری لازم را داشته باشند در تابستان و فصل گرما، بخش‌های خانگی و صنعت، با اختلال کمتری روبه‌رو خواهند شد».

گفتنی است اسامی نقرات برتر مسابقه مذکور در دو بخش اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان، اعلام شد.

بخش هیئت علمی (براساس حروف الفبا):

1ـ دکتر کبری خسروی (ادبیات عرب).

2ـ دکتر مهدی سلیمانی مطلق (مرتع و آبخیزداری).

3ـ دکتر مهدی شاهین (علوم سیاسی).

بخش کارکنان (براساس حروف الفبا):

1ـ فرهاد بیرانوند (بودجه، تشکیلات و تحول اداری).

2ـ کلثوم حسن‌پور (معاونت پشتیبانی).

3ـ هدیه حسنوند (مرکز آموزش عالی الشتر).

4ـ پروین حسین‌نسب (دانشکده فنی و مهندسی).

5ـ سارا سیامکی (دانشکده ادبیات و علوم انسانی).

6ـ علی شرفی (مرکز آموزش عالی کوهدشت).

7ـ فاطمه شمسی (مرکز آموزش عالی الشتر).

8ـ مرتضی قربانی (طرح و برنامه).

9ـ فرشته مرادی (دانشکده علوم پایه).

10ـ پریسا مؤمنی (دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی).

11ـ حسین ورمزیار (اداره کل آموزش).

به برندگان، جوایز نقدی (از طریق واریز به حساب) اهداء می‌شود.

۱۴۰۰/۰۵/۰۶ - ۰۰:۰۰