تفاهم نامه مشترک دانشگاه لرستان و بانک قرض الحسنه مهر ایران با هدف افزایش خدمات رفاهی به اساتید، دانشجویان و کارکنان

۱۴۰۰/۰۵/۰۵

جلسه مشترک دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان و نوراله نظریان، مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران (استان لرستان) با هدف تقویت همکاری های مشترک در جهت افزایش خدمات رفاهی بانکی به اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه لرستان، تشکیل شد.

در این جلسه که حجت الاسلام دکتر حبیب حاتمی کن کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر حسن نایب زاده، معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و معاونان بانک قرض الحسنه مهر ایران (استان لرستان) نیز حضور داشتند چند تفاهم نامه با موضوع گسترش همکاری های دوجانبه، امضا و مبادله شد.

هدف از انعقاد اینگونه تفاهم نامه‌ها، تقویت هرچه بیشتر اقدامات بانکی (با تأکید بر تسهیلاتی همچون خرید کالا) برای حمایت رفاهی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه لرستان با رعایت ضوابط مربوطه است.

همچنین مدیریت شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران (استان لرستان)، قول مساعد داد که از ازدواج های دانشجویی دانشگاه های استان لرستان با اعطای تسهیلات بانکی، حمایت شود.

۱۴۰۰/۰۵/۰۵ - ۰۰:۰۰