آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان رتبه نخست رتبه بندی انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران را کسب کرد

۱۴۰۰/۰۵/۰۳

براساس جدیدترین رتبه‌بندی انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان با مدیریت دکتر حسین حاتمی، در رتبه‌ی نخست آزمایشگاه‌های منتخب و برتر این انجمن، قرار گرفته است.

آزمایشگاه‌های مرکزی دانشگاه‌‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند.

همچنین، فاطمه یزدانخواه از دانشگاه لرستان در رتبه‌ی چهارم اسامی کارشناسان منتخب آزمایشگاه‌های مرکزی کشور (براساس شاخص‌های مدنظر انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران) قرار گرفته است.

در تارنمای انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران، نوشته شده:

«در راستای اطلاع­‌رسانی انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران طی نامه شماره 432 / ص/ 1400 مورخ 20 / 2 / 1400 مبنی بر انتخاب آزمایشگاه­‌های مرکزی فعال و همچنین کارشناسان فعال در حوزه آزمایشگاهی، براساس شاخص‌­های تعیین شده ذیل توسط کمیته علمی ارزیابی انجمن، پس از بررسی مدارک و مستندات مربوطه دریافتی، به شرح جداول ذیل، برگزیدگان هر بخش را معرفی می­‌نماید.

انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران از دانشگاه‌­ها و مراکز پژوهشی و فناوری که مستندات مربوطه را به این انجمن جهت بررسی ارسال نموده بودند، قدردانی و تشکر می­‌نماید و در ضمن موفقیت آزمایشگاه‌­ها و کارشناسانی که بالاترین نمره ارزیابی را به خود اختصاص دادند را به مسئولان و دست‌اندرکاران دانشگاه­‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری، تبریک عرض می‌­نماید».

اسامی آزمایشگاه‌های منتخب برتر براساس شاخص‌های انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران:

رتبه اول: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان؛ مدیر: دکتر حسین حاتمی.

رتبه دوم: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان؛ مدیر: دکتر شاهرخی قوتی.

رتبه سوم: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز؛ مدیر: دکتر سیدکمال سیدصاحباری.

رتبه چهارم: مؤسسه علوم و صنایع غذایی مشهد؛ مدیر: دکتر جواد فیضی.

اسامی کارشناسان منتخب:

رتبه اول: طاهر مقدمی؛ دانشگاه گیلان.

رتبه دوم: مهین هوشیارصادقیان؛ دانشگاه فردوسی مشهد.

رتبه سوم (به صورت مشترک): علی شکراله زاده طهرانی؛ دانشگاه تربیت مدرس و الهام آقازاده؛ دانشگاه تربیت مدرس.

رتبه چهارم: فاطمه یزدانخواه؛ دانشگاه لرستان.

رتبه پنجم (به صورت مشترک): سمیه فرازپور؛ دانشگاه الزهرا (س)، محمدسعید صفری؛ دانشگاه صنعتی کرمانشاه. محمد هادی مرادی؛ دانشگاه صنعتی کرمانشاه.

متن و جزییات کامل این خبر را می‌توانید در تارنمای انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران، مطالعه کنید.

آدرس تارنمای انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران:

۱۴۰۰/۰۵/۰۳ - ۰۰:۰۰