فراخوان شرکت در مسابقه/ صرفه‌جویی در مصرف انرژی

۱۴۰۰/۰۵/۰۱

دبیرخانه شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، مسابقه‌ صرفه‌جویی انرژی در خانواده، ویژه‌ی اساتید و کارکنان دانشگاه لرستان را برگزار می‌کند.

این مسابقه به مناسبت عیدغدیر خم و با هدف تقویت فرهنگ اصلاح الگوی مصرف و فرهنگ صرفه‌جویی و مفهوم مدیریت سبز در سطح خانواده‌ها برگزار می‌شود.

از اساتید و کارکنان دانشگاه لرستان خواسته شده است با ارسال تصویر قبض مصرفی منزل خود که نشان بدهد روند مصرف انرژی (برق، آب منزل) در یک ماه نسبت به ماه گذشته، روند کاهشی داشته است از تعداد 14 جایزه که به خانواده‌های اساتید و کارکنان اختصاص خواهد یافت بهره‌مند شوند.

بازه‌ی زمانی محتوای قبض‌ها نیز باید متعلق به پنج ماه اخیر باشد و نشان بدهد در مدت پنج ماه اخیر، حداقل یک ماه نسبت به ماه قبلی، مصرف انرژی، کمتر بوده است.

علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند تصویر قبض مصرفی خود را (که نشاندهنده کاهش مصرف یک ماه نسبت به ماه قبلی در مدت پنج ماه اخیر باشد) همراه با نام، محل کار، رشته، دانشکده و شماره تلفن به ایمیل: Green.manage@lu.ac.ir ارسال کنند.

یا اینکه موارد خواسته شده را به شماره واتساپی ذیل، ارسال نمایند.

شماره واتساپی: 09169560281

مهلت ارسال تا تاریخ 6 مردادماه است.

تصویر مسابقه:‌

۱۴۰۰/۰۵/۰۱ - ۰۰:۰۰