طرح همسفر تا بهشت/ دانشجویان از ازدواج دانشجویی استقبال کردند

۱۴۰۰/۰۴/۲۹

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان از استقبال دانشجویان از ازدواج دانشجویی، خبر داد.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود،گفت: «تعداد زوج‌های دانشجو در مقطع کارشناسی نسبت به سایر مقاطع، بیشتر است».

وی با اشاره به آمار ثبت‌نام کنندگان در بیست و چهارمین دوره طرح ملی ازدواج دانشجویی با عنوان «همسفر تا بهشت»، توضیح داد: «در حال حاضر، بیش از 100 زوج در سامانه ازدواج دانشجویی، ثبت‌نام کرده‌اند».

دکتر حاتمی کن کبود ادامه داد: «تعداد ثبت‌نام کنندگان برای ازدواج دانشجویی در مقطع کارشناسی نسبت به سایر مقاطع، بیشتر است و دانشجویان تا ۳1 شهریور 1400 برای ثبت‌نام، فرصت دارند».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، افزود: «آیین ازدواج دانشجویی، هر سال برگزار می‌شد که از سال ۱۳۹۸ به دلیل شیوع بیماری کرونا متوقف و تیرماه امسال، نخستین دوره‌ی آن پس از ۲ سال توقف، با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در مشهد برگزار شد».

۱۴۰۰/۰۴/۲۹ - ۰۰:۰۰