رتبه نشریه مطالعات جغرافیایی مناطق کوهستانی ارتقا یافت

۱۴۰۰/۰۴/۲۷

براساس گزارش آخرین ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات علمی از سوی کمیسیون نشریات علمی وابسته به معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فصلنامه مطالعات جغرافیایی مناطق کوهستانی (دانشگاه لرستان)، حائز رتبه‌ی «ب» شده است.

این نشریه توسط گروه جغرافیا دانشگاه لرستان با همکاری انجمن علمی جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی ایران منتشر شده است و کسب رتبه‌ی ب، برای این فصلنامه که به تازگی مجوز انتشار را دریافت کرده است یک موفقیت علمی محسوب می‌شود.

رویکرد مجله تأکید بر مسائل و موضوعات مطرح در نواحی کوهستانی کشور خواهد بود.

پژوهشگران محترم علاقه‌مند به مطالعه در عرصه‌های جغرافیایی همچون حوزه‌های شهری، روستایی، گردشگری، آمایش سرزمین، ژئومورفولوژی، اقلیم‌شناسی و مباحث میان رشته‌ای و ... در خصوص نواحی کوهستانی کشور اعم از نوار کوهستانی البرز، نواحی کوهستانی زاگرس، فلات مرکزی ایران، نواحی کوهستانی تالش، شمال و شرق کشور و نواحی واقع در کرانه کوه‌های با اهمیت ایران و جهان می‌توانند مقالات برگرفته از مطالعات پژوهشی و مطالعاتی خود را به آدرس وبسایت مجله ارسال فرمایند.

مدیرمسئول: دکتر حوریه مرادی.

سردبیر: دکتر تقی طاوسی.

جانشین سردبیر: دکتر داریوش یاراحمدی.

مدیر داخلی: دکتر فرهاد جوان.

صاحب امتیاز: دانشگاه لرستان.

آدرس: www.gsma.lu.ac.ir

۱۴۰۰/۰۴/۲۷ - ۰۰:۰۰