برگزاری آزمون وکالت سال 99 همزمان با سراسر کشور در حوزه های مختلف دانشگاه لرستان/ گزارش تصویری

۱۴۰۰/۰۴/۲۵

آزمون وکالت سال 99 همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف وابسته به دانشگاه لرستان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز جمعه، 25 تیرماه، حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان، شاهد حضور بیش از 1400 داوطلب آزمون وکالت بود.

این آزمون قرار بود اسفندماه سال 99 برگزار شود که چند بار به تعویق افتاد و در نهایت صبح جمعه، 25 تیرماه همزمان با سراسر کشور در استان لرستان نیز برگزار شد.

تعداد داوطلبان در کل استان لرستان، حدود 2 هزار و 400 نفر هستند که بیش از 1400 نفر آن (1458 نفر)، در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان به رقابت پرداختند.

در این آزمون نیز، پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله استفاده‌ی اجباری داوطلبان و عوامل اجرایی از ماسک، رعایت شد.

همچنین، فاصله‌گذاری بین صندلی‌ها و فاصله‌گذاری بین داوطلبان حین ورود و خروج از محل‌های آزمون، اجرا شد.

آزمون وکالت را هر سال، کانون وکلای دادگستری، برگزار می‌کند.

علاوه بر دانشگاه لرستان (خرم‌آباد)، در شهرهای بروجرد و کوهدشت نیز این آزمون برگزار شد و همانگونه که توضیح داده شد بیشترین تعداد داوطلب (1458 نفر) در حوزه‌های مختلف وابسته به دانشگاه لرستان، به رقابت پرداختند.

در این آزمون همچون آزمون‌های پیشین، ناظران دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان حضور داشتند و از نزدیک بر رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، نظارت کردند.

تعدادی از عکس‌های آزمون را ببینید (گزارش تصویری):

۱۴۰۰/۰۴/۲۵ - ۰۰:۰۰