انتصاب محسن اقبالی به عنوان سرپرست معاونت بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۰۴/۱۵

با پیشنهاد دکتر حسن نایب‌زاده، معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه لرستان و حکم دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، محسن اقبالی به عنوان سرپرست جدید معاونت مدیریت بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه لرستان منصوب شد.

معارفه‌ی وی با حضور امیدعلی بیرانوند، مدیر امور اداری دانشگاه لرستان، رضا بهاری، مدیر بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه لرستان و تعدادی از کارکنان دانشگاه، در محل مدیریت بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه لرستان انجام شد.

بیرانوند، مدیر امور اداری دانشگاه لرستان، اظهار امیدواری کرد محسن اقبالی بتواند در انجام وظایف محوله‌ی جدید، موفق باشد.

رضا بهاری، مدیر بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه لرستان نیز ضمن تبریک به اقبالی، اظهار امیدواری کرد این مجموعه‌ی کاری (مدیریت بودجه، تشکیلات و تحول اداری) بتواند کیفی‌تر از گذشته، در انجام امورات محوله، موفق‌ باشد.

۱۴۰۰/۰۴/۱۵ - ۰۰:۰۰