موفقیت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان در ارائه خدمات علمی به بخش دولتی و غیردولتی استان/ حرکت در مسیر دانشگاه جامعه‌محور

۱۴۰۰/۰۴/۱۴

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان که در فهرست برترین آزمایشگاه‌های دانشگاهی وزارت علوم و شبکه آزمایشگاهی کشور قرار دارد فعالیت‌های بین‌بخشی خود را در جهت ارائه خدمات کیفی آزمایشگاهی به سازمان‌های دولتی و غیردولتی، گسترش داده است.

در همین راستا، با توجه به برگزاری جلسات مجازی با حمایت رئیس (دکتر عزیزی) و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان (دکتر فیضیان) و استفاده از تجربیات دکتر علیایی، بنیانگذار شبکه آزمایشگاهی علمی ایران (شاعا) و تلاش‌های ناظر قرارداد، دکتر فدایی فرد، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم دامی، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، قراردادی با اتحادیه دام با نظارت سازمان جهاد کشاورزی منعقد نمود که به صورت ماهانه، نمونه‌ها توسط دانشگاه لرستان تحویل گرفته می‌شود و با دستگاه NIR نتایج به آن ارگان و سازمان، ارسال خواهد شد.

آزمایشگاه مرکزی لرستان با توجه به رسالتی که دارد در برنامه‌های بلند مدت خود همکاری و هم‌افزایی با سازمان‌های دولتی و خصوصی استان را جهت افزایش کیفیت آزمایش‌ها و با استفاده از تخصص و تجارت اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه لرستان، لحاظ کرده است.

دانشگاه جامعه‌محور، دانشگاهی است که در ارائه خدمات علمی کاربردی به استان و منطقه، نقش و مشارکت اثرگذار دارد.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، دکتر حسین حاتمی است.

۱۴۰۰/۰۴/۱۴ - ۰۰:۰۰