برخی موفقیت‌های دانشگاه لرستان در رعایت کیفی پروتکل‌های بهداشتی کنکور سال 1400 براساس رتبه‌بندی سازمان سنجش و نظرخواهی از داوطلبان

۱۴۰۰/۰۴/۱۴

حوزه‌های مختلف آزمون کنکور سراسری سال 1400 دانشگاه لرستان توانستند در شاخص‌های مختلف، رتبه‌های برتر و مناسبی براساس نظرخواهی و نظرسنجی از داوطلبان کنکور، کسب کنند.

کنکور سراسری سال 1400 در حوزه‌های مختلف دانشگاه لرستان همزمان با سراسر کشور از 9 تا 12 تیرماه با نظارت دکتر احسان رشیدیان، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، برگزار شد.

نظرخواهی از داوطلبان، توسط سازمان سنجش آموزش کشور براساس شاخص‌هایی همچون رعایت اصول و پروتکل‌های بهداشتی صورت گرفته است.

برای نمونه: حوزه آزمون دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان توانست از بین 1009 حوزه‌ی آزمون کشور، رتبه‌ی یک را براساس نظرخواهی از شرکت‌کنندگان کنکور، کسب کند.

یا حوزه امتحانی دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان نیز توانسته است از بین 1009 حوزه آزمون کنکور کشور، رتبه‌ی 24 را از نظر شاخص رعایت اصول و پروتکل‌های بهداشتی کسب کند.

در آزمون کنکور سراسری سال 1400 استان لرستان، تعداد 40 هزار و 13 نفر شرکت کردند که 58 درصد این تعداد، زن و 42 درصد مرد بودند.

۱۴۰۰/۰۴/۱۴ - ۰۰:۰۰