آخرین روز برگزاری آزمون کنکور سراسری سال 1400/ گزارش تصویری

۱۴۰۰/۰۴/۱۲

صبح شنبه، 12 تیرماه، چهارمین و آخرین روز برگزاری آزمون کنکور سراسری سال 1400 همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان برگزار شد.

تعداد 40013 نفر در کل استان لرستان در آزمون کنکور سراسری سال 1400 شرکت کردند.

داوطلبان در گروه‌های هنر، علوم انسانی، علوم تجربی، علوم ریاضی و زبان خارجی به رقابت با همدیگر پرداختند.

آزمون امسال نیز همچون آزمون کنکور سال گذشته، با رعایت کامل دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های ابلاغی بهداشتی از جمله فاصله‌گذای بین صندلی‌ها و استفاده‌ی اجباری از ماسک و ضد عفونی کردن کامل مکان‌ها و تجهیزات و ... با نظارت مستمر و میدانی دکتر احسان رشیدیان، نماینده‌ی تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور به مدت چهار روز برگزار شد.

گزارش تصویری آخرین روز برگزاری آزمون کنکور سراسری سال 1400 از برخی حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان را ببینید (صبح شنبه، 12 تیرماه):

۱۴۰۰/۰۴/۱۲ - ۰۰:۰۰