بازدید رئیس دانشگاه لرستان از حوزه‌های مختلف آزمون کنکور سراسری سال 1400 دانشگاه لرستان/ گزارش تصویری روز سوم آزمون کنکور

۱۴۰۰/۰۴/۱۱

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر احسان رشیدیان، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور از حوزه‌های مختلف آزمون کنکور سراسری سال 1400 دانشگاه لرستان بازدید کردند.

صبح روز جمعه، 11 تیرماه همزمان با سومین روز برگزاری آزمون کنکور سراسری که داوطلبان گروه علوم تجربی در آن شرکت داشتند این بازدید انجام شد.

تعداد کل داوطلبان آزمون کنکور سراسری سال 1400 استان لرستان 40013 نفر هستند که بیشترین تعداد، متعلق به گروه علوم تجربی با 20002 نفر است.

رئیس دانشگاه لرستان (دکتر عزیزی) و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور (دکتر رشیدیان) با بازدیدهای مستمر میدانی، بر اجرای هرچه بهتر دستورالعمل‌های ابلاغی آزمون کنکور و رعایت هرچه دقیق‌تر و بهتر پروتکل‌های بهداشتی، نظارت می‌کنند.

در استان لرستان، 58 درصد داوطلبان آزمون کنکور سراسری سال 1400، زن و 42 درصد، مرد هستند.

آزمون کنکور سراسری سال 1400 از چهارشنبه، 9 تیرماه شروع شده است و تا شنبه، 12 تیرماه ادامه دارد.

بازرسان و ناظران دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان نیز در مکان‌های آزمون، حضور دارند و بر رعایت هرچه بهتر دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی (ویژه‌ی آزمون)، نظارت می‌کنند.

گزارش تصویری روز سوم کنکور (جمعه، 11 تیرماه 1400 ) را ببینید:

۱۴۰۰/۰۴/۱۱ - ۰۰:۰۰