جلسه هیئت مدیره صندوق خیریه امام جعفر صادق(ع)/ تأکید بر کمک مالی به دانشجویان نیازمند

۱۴۰۰/۰۳/۳۱

جلسه‌ی هیئت مدیره صندوق خیریه امام جعفر صادق(ع) دانشگاه لرستان، در محل مسجد فاطمه‌الزهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان، تشکیل شد.

صندوق خیریه امام جعفر صادق (ع) با هدف کمک مالی به دانشجویان کم‌بضاعت و بی‌بضاعت دانشگاه لرستان تشکیل شده است تا اینگونه دانشجویان، بتوانند مشکلات مالی حین تحصیل خود را رفع نمایند.

مدیریت جلسه‌ی مذکور که ظهر روز دوشنبه، 31 خردادماه تشکیل شد برعهده‌ی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان بود.

وی از همه‌ی اعضای هیئت علمی و کارکنانی که عضو این صندوق هستند و داوطلبانه، از طریق این صندوق، به دانشجویان کم‌بضاعت و بی‌بضاعت دانشگاه لرستان، کمک مالی می‌کنند سپاسگزاری کرد.

دکتر حاتمی‌کن‌کبود تصریح کرد:«کمک کردن به نیازمندان و نوع‌دوستی از جمله آموزه‌های مهم دینی است که باستی در جامعه تقویت شود».

در این جلسه، مباحث مرتبط داخلی صندوق، به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و اعضای حاضر در جلسه، در راستای تقویت و گسترش فعالیت‌های صندوق خیریه امام جعفر صادق (ع)، دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

در مورد چگونگی عضویت افرادی که تمایل دارند عضو این صندوق شوند متعاقباً اطلاع‌رسانی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

۱۴۰۰/۰۳/۳۱ - ۰۰:۰۰