پیام مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان به مناسبت حماسه انتخابات/ دعوت به وحدت و همدلی

۱۴۰۰/۰۳/۲۹

پیام حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، به مناسبت حماسه‌ی انتخابات 28 خرداد:

بسم‌ الله الرحمن الرحیم

ضمن تبریک به رهبر فرزانه‌مان و ملت بزرگ ایران، به خاطر این حضور حداکثری و دعا برای موفقیت رئیس‌جمهور منتخب، حضرت آیت‌الله رئیسی، خود و دوستان عزیز مؤمن را به برخی از مباحث مرتبط با «اخلاق پیروزی» در انتخابات، دعوت می‌کنم:

1ـ شکر به درگاه الهی.

2ـ قدردانی از همه کسانی که در انتخابات شرکت کرده و تنور آن را داغ و گرم نمودند.

3ـ حفظ وحدت و همدلی.

4ـ پرهیز از رفتارهای تحریک‌آمیز و تنش‌زا.

5ـ جوانمردانه عمل کردن در برابر مخالفان.

6ـ سعه‌ی صدر داشته باشیم؛ چنانچه خود آیت‌الله رئیسی با سعه‌ی صدر به مخالفانش گفتند: رئیس‌جمهور، خدمتگزار همه است حتی آنهایی که به او رأی نداده یا اصلاً در انتخابات شرکت نکرده‌اند.

7ـ فکر کینه‌توزی و تصور انتقام‌جویی، افکاری شیطانی و غیرحزب‌الهی است؛ لذا با توکل به خدا و تلاش برای جلب رضایت امام زمان (عج) و نایب برحقش، امام خامنه‌ای عزیز، همگان را به وحدت و همدلی و پشتوانه‌ای مستحکم برای کمک به رئیس‌جمهور در ایفای سنگین مسئولیتش، دعوت نموده و کمربندها را برای چهار سال «فعالیت جهادی»، محکم بسته تا ان‌شاءالله پرچم حاج قاسم و عَلَم شهدا بر زمین نماند.

یا علی مدد.

برادر کوچک‌تان؛ حبیب حاتمی‌کن‌کبود.

۱۴۰۰/۰۳/۲۹ - ۰۰:۰۰