پیام مسئول دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس

۱۴۰۰/۰۲/۱۶

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، در پیامی، فرارسیدن روز جهانی قدس را گرامی داشت.

متن پیام، به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

روز قدس به عنوان روز اسلام، یادآوری مظلومیت مردم قهرمان فلسطین را در خاطره‌ها، زنده و وظیفه‌ی مسلمانان را در دفاع از مرزهای خدشه‌ناپذیر این سرزمین، دو چندان می‌کند.

گرچه امسال با توجه به دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا و محدودیت‌های ایجاد شده، امکان راهپیمایی روز قدس را به صورت حضوری نداریم، اما با دلی آکنده از شوق و امید در زنده نگه‌داشتن این روز و محکومیت اقدامات شیطانی صهیونیست‌ها، دل‌هایمان را در دفاع از مردمان مظلوم فلسطین همسو کرده و برای آزادسازی قدس شریف، دست به دعا برداشته و یاد و خاطره‌ی آن را فراموش نخواهیم کرد.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات یکایک مسلمان و شیعیان عالم، عموماً و خانواده بزرگ دانشگاهیان لرستان، اعم از اساتید، کارکنان، دانشجویان و خانواده‌های محترمشان، این روز را گرامی داشته، توفیق روزافزون، عزت و سربلندی همگان را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

حبیب حاتمی‌کن‌کبود

مسئول دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان