پیام رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت روز جهانی قدس

۱۴۰۰/۰۲/۱۶

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، در پیامی، فرا رسیدن روز جهانی قدس را گرامی داشت.

متن پیام رئیس دانشگاه لرستان:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

روز جهانی قدس که با ابتکار حضرت امام خمینی (ره) با این عنوان، نام‌گذاری شد، نماد وحدت جهان اسلام و همه‌ی آزادیخواهان جهان برای مبارزه‌ی مستمر با رژیم نامشروع صهیونیستی است.

خوشبختانه، امروز، محور مقاومت و فرهنگ جهاد و شهادت در مسیر دفاع از ملت مظلوم فلسطین، در همه‌ی جهان اسلام، تقویت شده است و تلاش‌ها و مجاهدت‌های سرداران بزرگی همچون سردار شهید سلیمانی و سردار شهید حجازی و دیگر بزرگ‌مردان ایران و جهان اسلام، باعث شده است که روز به روز، رژیم نامشروع و جعلی صهیونیستی، ضعیف‌تر شده و بر اقتدار، انسجام و پیروزی‌های رزمندگان محور مقاومت، افزوده شود.

آرمان دفاع از ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین، یک آرمان مقدس است که بایستی، همواره گرامی داشته شود و روز جهانی قدس، یک مناسبت مهم برای یادآوری حقوق ملت‌های مظلوم و فریادخواهی علیه نظام استکبار جهانی و صهیونیسم است.

یاد و خاطره‌ی همه‌ی شهدای والامقام محور مقاومت، به‌ویژه سردار دل‌ها، شهید سلیمانی را گرامی می‌دارم و فرارسیدن روز جهانی قدس را به همه‌ی ملت‌های مظلوم، به‌ویژه ملت بزرگ فلسطین، تبریک می‌گویم.

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

۱۴۰۰/۰۲/۱۶ - ۰۰:۰۰