پخت غذای گرم و توزیع 6300 بسته غذایی در بین نیازمندان توسط کمیته دانشگاهیان کنگره ملی 6300 شهید لرستان و بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۰۲/۱۰

همزمان با ایام ماه مبارک رمضان و سالروز ولادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)، تعداد 6300 پرس غذای گرم به نیت 6300 شهید استان لرستان، توسط کمیته دانشگاهیان کنگره ملی 6300 شهید استان لرستان و بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان، در سلف سرویس سایت مرکزی دانشگاه لرستان، تهیه (طبخ) و سپس، در بین نیازمندان محله‌های حاشیه‌نشین شهر خرم‌آباد، توزیع شد.

این اقدام در راستای اجرای رهنمودهای مقام معظم رهبری در راستای ترویج فرهنگ کمک‌های مؤمنانه صورت گرفت.

همواره در دانشگاه لرستان از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون، طرح‌های مختلف کمک‌های مؤمنانه به نیازمندان استان و آسیب‌دیدگان از کرونا، اجرا شده است.

۱۴۰۰/۰۲/۱۰ - ۰۰:۰۰