نشست شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان با رئیس و معاونان دانشگاه

۱۴۰۰/۰۱/۲۵

نشست شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان با دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان و معاونان دانشگاه، برگزار شد.

در این نشست، اعضای شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، دیدگاه‌ها و مطالبات صنفی را مطرح کردند و دکتر عزیزی (رئیس دانشگاه لرستان)، دکتر فیضیان (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان) و دکتر یونسی (معاون دانشجویی دانشگاه لرستان) به پرسش‌های شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، به صورت مجازی، پاسخ دادند.

رئیس دانشگاه لرستان از برگزاری اینگونه نشست‌ها در جهت تقویت خرد جمعی و شنیدن انتقادات سازنده، استقبال و تأکید کرد:«تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، همواره آماده‌ی شنیدن پیشنهادات و انتقادات سازنده برای ارتقای بیش از پیش عملکرد کاری دانشگاه است».

دکتر علی غلامی‌فرد، دبیر شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در سخنانی، وجود این شورا را یک بازوی مشورتی قوی برای تیم مدیریتی دانشگاه دانست که تلاش خواهد کرد با رویکرد بیان و پیگیری مطالبات صنفی، گام‌های اثرگذاری در جهت توجه به خواست‌های صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان بردارد.

گفتنی است دکتر محمد علیزاده، دکتر امین طاهری‌گراوند، دکتر احسان گرایی، دکتر احمد احمدی‌خلجی، دکتر محمد حیاتی، دکتر علی غلامی‌فرد و دکتر محمدرضا راجی، عضو شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان بوده و دکتر حسین میزایی‌نجفقلی نیز بازرس این شوراست.

۱۴۰۰/۰۱/۲۵ - ۰۰:۰۰