پیام نوروزی رئیس دانشگاه لرستان

۱۳۹۹/۱۲/۲۹

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، در پیامی، فرا رسیدن نوروز را تبریک گفت.

متن پیام نوروزی رئیس دانشگاه لرستان:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرارسیدن بهار طبیعت و نوروز باستانی را به جامعه دانشگاهیان استان لرستان، به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه لرستان، تبریک می‌گویم.

در سالی که گذشت خوشبختانه با هم‌افزایی، همکاری و تلاش همه اعضای خانواده‌ی دانشگاه لرستان شامل اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان پُرتلاش و دانشجویان عزیز، توانستیم دستاوردهای مختلفی در حوزه‌های عملکردی و کاری، کسب کنیم.

شاید، مهم‌ترین دستاورد، تداوم آموزش در بستر فضای مجازی و تعطیل نشدن این مقوله مهم بود. دانشگاه لرستان، به سرعت توانست زیرساخت‌های لازم را در این زمینه فراهم آورد تا توسعه علمی، آموزشی و تحقیقاتی، در شرایط شیوع بیماری کرونا، متوقف نشود.

همه بخش‌های دانشگاه لرستان در زمینه‌های مختلف از جمله سیاست‌های مبارزه با کرونا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تداوم پروژه‌های زیرساختی دانشگاه و سایر اقدامات، نهایت تلاش و همکاری را داشته‌اند که بر خود لازم می‌دانم از همه بخش‌ها و عوامل، نهایت سپاسگزاری را داشته باشم.

از خداوند متعال، برای ملت سرافراز ایران، به‌ویژه دانشگاهیان استان لرستان، سالی سرشار از موفقیت خواستارم.

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

۱۳۹۹/۱۲/۲۹ - ۰۰:۰۰