جلسه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی لرستان/ تأکید بر ارتقای کیفیت آموزش مجازی

۱۳۹۹/۱۲/۲۴

جلسه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان، به صورت مجازی، تشکیل شد.

این جلسه به ریاست دکتر احسان رشیدیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نایب رئیس هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان، تشکیل شد.دبیر این هیئت، دکتر «نعمت شمس» است.

در این جلسه مجازی، گزارش عملکرد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان درباره موضوعات مختلف مرتبط با آموزش مجازی در نظام آموزش عالی استان، مورد بحث و تبادل نظر اعضای جلسه، قرار گرفت.

بیش از یک سال است به علت شیوع بیماری کرونا (کووید 19) در کشور، نظام آموزش عالی از حضوری به مجازی، تغییر کرده است و هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان (به ریاست دکتر خسرو عزیزی)، کوشش کرده است با پیگیری ها و ارزیابی های مختلف، موضوع آموزش مجازی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، با کیفیت هرچه بهتر، تداوم یابد.

۱۳۹۹/۱۲/۲۴ - ۰۰:۰۰