مشاور استاندار لرستان در امور ایثارگران: دانشگاه لرستان همیشه پیشگام در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بوده است

۱۳۹۹/۱۲/۲۰

مشاور استاندار لرستان در امور ایثارگران گفت: «دانشگاه لرستان، همیشه پیشگام در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بوده است».

نادر قربانی، مشاور استاندار لرستان در امور ایثارگران، در مراسم بزرگداشت مقام شامخ شهیدان که چهارشنبه، 20 اسفندماه در محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان برگزار شد، در سخنانی گفت:«از مسئولان دانشگاه لرستان تشکر می کنم که این مراسم را برگزار کردند و باید بگویم دانشگاه لرستان، همیشه پیشگام در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بوده است؛ شهیدان فراتر از هر جناح و باندی، برای صیانت از انقلاب، نظام و کشور، جانشان را فدا کردند؛ ما همیشه باید در خط رهبری، حرکت کرده و همواره قدردان جانفشانی های شهیدان باشیم؛ امنیت امروز ایران اسلامی، مرهون مجاهدت های شهداست و اگر دشمن نتوانسته است حتی یک وجب از خاک ایران اسلامی را تصرف کند به خاطر این است که در دوران دفاع مقدس، همه مردم در دفاع از انقلاب و کشور به فرمان حضرت امام (ره)، مشارکت همه جانبه داشتند».

مشاور استاندار لرستان در امور ایثارگران، تصریح کرد:«همه ما همیشه باید در صحنه های مختلف متناسب با رهنمودهای مقام معظم رهبری، حضور فعال داشته باشیم؛ برای مثال، الان، نیروهای بهداشت و درمان در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا هستند و ما در این میدان و صحنه، باید با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، به کشور خدمت کنیم و در سایر صحنه ها نیز هر موقع رهبری فرمودند باید همیشه، مشارکت حداکثری داشته باشیم».

گفتنی است در این مراسم، یاد و خاطره شهدای والامقام گرامی داشته شد و از اعضای هیئت علمی و کارکنان خانواده های معظم شهدای دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

حاضران در مراسم، با حضور بر مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان، بار دیگر با آرمان های شهدا، تجدید بیعت کردند.

همچنین به یاد 6 شهید دانشجوی دانشگاه لرستان (دوران دفاع مقدس)، تعداد 6 نهال درخت در محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان، کاشته و مطابق سنت هر ساله، پرچم گلزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان، تعویض شد.

این مراسم را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به مناسبت گرامیداشت 22 اسفندماه، روز بزرگداشت مقام شامخ شهدا، در محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان برگزار کرد.

۱۳۹۹/۱۲/۲۰ - ۰۰:۰۰