نتایج مسابقات کتابخوانی/ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان

۱۳۹۹/۱۱/۲۸

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان لرستان، مسابقات کتابخوانی برخط با موضوعات روز زن (ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا، سلام الله علیها) و ایام الله دهه مبارک فجر، ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه های استان را برگزار کرد و از نفرات برتر، با اهدای جوایز فرهنگی و معنوی، تجلیل شد.

بخش اول:

در بخش مسابقه برخط کتابخوانی با موضوع کتاب «حضرت فاطمه زهرا (س)، الگویی برای همه»، (نوشته مرحوم استاد محمد ضیاءآبادی)، اسامی نفرات برتر (اساتید و کارکنان)، به این شرح است:

دکتر کوروش امرایی، شیرین تقی پور، مجتبی مرادی.

بخش دوم:

در بخش کتابخوانی برخط با موضوع کتاب صعود 40 ساله (ایام الله دهه مبارک فجر)، مسابقه ویژه استادان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، در روز 22 بهمن با مشارکت بیش از 60 عضو هیئت علمی از خرم آباد، بروجرد، الیگودرز، دورود و پلدختر برگزار شد.

اسامی نفرات برتر این بخش:

دکتر حسین حاتمی؛ رتبه اول.

دکتر مهدی ذوالفقاری، رتبه دوم.

دکتر کوروش عزیزی؛ دکتر علی فرمانی؛ دکتر عیسی حزباوی و دکتر محمدرضا راجی به صورت مشترک در رتبه سوم.

۱۳۹۹/۱۱/۲۸ - ۰۰:۰۰