دعوت برای شرکت در همایش مجازی دستاوردهای پژوهشی کووید 19 در استان لرستان

۱۳۹۹/۱۱/۲۸

همایش مجازی دستاوردهای پژوهشی بیماری کووید 19 در استان لرستان، تلاشی است برای معرفی فعالیت های تحقیقاتی پژوهشگران استان لرستان در مورد این ویروس خطرناک که به کوشش شبکه ملی جامعه و دانشگاه لرستان و با همکاری دانشگاه لرستان و دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سالگرد ورود ویروس کووید 19 به کشورمان در تاریخ 29 بهمن 99 برگزار می‌شود.

ضمن ارائه نتایج این یافته ها در قالب یک همایش مجازی یک روزه، نتایج این تحقیقات (پس از داوری) به صورت ویژه نامه ای در نشریه علمی، پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان (یافته) نیز به چاپ خواهد رسید تا در دسترس سایر محققان استانی و کشوری قرار گیرد.

از کلیه محققان اعم از محققان دانشگاهی و غیردانشگاهی دعوت می‌شود در این همایش مجازی شرکت نمایند.

مقالات این همایش در حوزه‌های مختلف مرتبط با ویروس کووید 19 از قبیل اپیدمولوژی، تشخیص، پیشگیری، درمان، بررسی پیامدهای فردی، اجتماعی و اقتصادی و یا سایر موارد مرتبط با شیوع آن، خواهد بود.

لینک ورود به ویگاه همایش:

www.lorc19c.ir

با سپاس؛ دبیرخانه همایش.