برگزاری راهپیمایی به مناسبت گرامیداشت یوم الله 22 بهمن/ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه لرستان و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان

۱۳۹۹/۱۱/۲۱

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه لرستان با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، به مناسبت گرامیداشت یوم الله 22 بهمن (سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی) و با رعایت پروتکل های بهداشتی، اقدام به برگزاری راهپیمایی عمومی ویژه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان از محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان تا سالن ورزشی امام علی(ع) سایت مرکزی دانشگاه لرستان کرد.

در این آیین، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، در سخنانی گفت:«وقوع انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام (ره)، باعث عزت، استقلال و اقتدار مردم ایران شد و بعد از رحلت حضرت امام (ع) نیز با راهبری و هدایت مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، جایگاه ایران اسلامی به عنوان یک ملت مقتدر در جهان امروز، تثبیت شده است».

دکتر حاتمی کن کبود، توضیح داد:«از ابتدای انقلاب اسلامی، تحریم های ظالمانه و ناجوانمردانه علیه ملت بزرگ ایران وجود داشته است اما این ملت بزرگ با هدایت ولایت مطلقه فقیه، توانسته است امروز در جهان، در عرصه های مختلف، موفقیت ها و دستاوردهای گوناگونی را کسب نماید و این موفقیت ها و دستاوردها، نشانه ناکامی دشمن است».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان افزود:«در هر جایگاه و منصبی که قرار داریم نباید فراموش کنیم این مناصب را مدیون خون شهدا هستیم و به همین علت، همه باید تلاش کنیم بیشتر از گذشته در راه خدمتگزاری هرچه بهتر به مردم گام برداریم تا اقتدار ایران اسلامی، هرچه بهتر، تقویت شود».

گفتنی است در این آیین، به قید قرعه، هدایایی به حاضران، اهداء شد.

۱۳۹۹/۱۱/۲۱ - ۰۰:۰۰