حضور دانشگاه لرستان در جشنواره سراسری نشریات دانشجویی کشور با 261 اثر

۱۳۹۹/۱۱/۱۷

با تلاش دست‌اندرکاران نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان، تعداد 261 اثر و نشریه دانشجویی دانشگاه لرستان در دوازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی کشور، با عنوان «تیتر 12 »، ثبت و ارسال شد.

جشنواره سراسری نشریات دانشجویی کشور (تیتر 12)، به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خردادماه 1400 برگزار خواهد شد و فرایند ارسال آثار و داوری نشریات در زمستان 99 و بهار 1400 ، انجام می‌شود.

مهدی اُمید، مسئول خانه نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان، در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، گفت:«این جشنواره معتبر در سطح همه دانشگاه های کشور برگزار می‌شود و نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان در جشنواره قبلی (با عنوان تیتر 11)، موفق به کسب رتبه دوم در بخش گزارش‌نویسی توسط دو دانشجویی دانشگاه لرستان و قرار گرفتن نام 6 دانشجوی دیگر دانشگاه لرستان در جمع 10 اثر برتر مقاله‌نویسی نشریات دانشجویی کشور شدند».

مهدی اُمید، توضیح داد:«کسب رتبه‌های برتر جشنواره‌های معتبر دانشجویی ملی و منطقه‌ای در بخش نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان، مرهون حمایت‌های هیئت رئیسه محترم دانشگاه، تلاش‌های خانه نشریات دانشگاه و کوشش‌های اساتید مجرب و دانشجویان بوده است».

وی تشریح کرد:«برگزاری کارگاه‌های آموزشی خبرنویسی، گزارش‌نویسی، مصاحبه، انتقال پیام، گرافیک و صفحه‌آرایی، تیترنویسی، طرح و کاریکاتور، طنزنویسی، مدیریت محتوا و نیروی انسانی در نشریات،یادداشت نویسی و ... همگی باعث تعدادی از دانشجویان آموزش دیده در مطبوعات محلی و ملی شده است و این خود یک دستاورد مهم در تربیت نیروی انسانی ماهر برای فعالیت رسانه‌ای است».

گفتنی است دانشگاه لرستان با تعداد 261 اثر، در جشنواره مذکور، حضور خواهد داشت.

منبع خبر: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان.

۱۳۹۹/۱۱/۱۷ - ۰۰:۰۰