معرفی نمایه استنادی علوم ایران

۱۳۹۹/۱۱/۱۱

یکی از سامانه های پرمخاطب پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، «نمایه استنادی علوم ایران» است.

سامانه نمایه استنادی علوم ایران، ارتباط مدارک علمی را ارزیابی نموده و امکان بررسی تغییر در ایده های علمی، فرضیات، روش ها و ابزار را فراهم می آورد.

این سامانه با ارائه اطلاعات کتابشناختی نشریات و نویسندگان استناد دهنده و مورد استناد، به ترسیم ساختار علم جهان اسلام می پردازد.

نمایه استنادی علوم ایران، به زبان های فارسی، عربی و انگلیسی طراحی شده است و جهت آشکارسازی الگوها و جریانات علمی، حوزه های نوظهور، شناسایی محققان، مؤسسات و نشریات پیشرو، دانشمندان هسته، مقالات پراستناد و موضوعات مؤثر و برتر در هر حوزه علمی، سهم هر یک از رشته های موضوعی در تولیدات علمی دانشگاه ها، مؤسسات و دانشمندان همکاری کننده در تولید علم در داخل و خارج از کشور و تعیین میزان اثرپذیری و اثرگذاری رشته ها بر یکدیگر و تداوم زمانی استنادها به کار می رود.

این سامانه، نمودار کامل نتایج، مدارک تمام متن و اطلاعات جامع کتابشناختی را ارائه می کند.

آدرس سامانه، جهت استفاده اعضای هیئت علمی، پژوهشگران، محققان و دانشجویان:‌

۱۳۹۹/۱۱/۱۱ - ۰۰:۰۰