نشست مجازی مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه پنج کشور

۱۳۹۹/۱۰/۲۳

نشست مجازی مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور با حضور دکتر محمدحسین علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

این نشست مجازی با هدف تبادل تجربیات و نظرات درباره فعالیت‌های ورزشی و تربیت‌بدنی دانشگاه‌ها باتوجه به شرایط شیوع بیماری کرونا، برگزار شد و مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور به تبادل نظر و دیدگاه پرداخته و تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

احسان احمدی، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان نیز در این نشست مجازی حضور داشت و گزارش عملکرد تربیت بدنی دانشگاه لرستان و نقطه‌نظرات خود را بیان کرد.

تبادل تجربیات درباره ترغیب دانشجویان به افزایش ورزش در خانه (باتوجه به عدم حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه‌‌ها) از مباحث این نشست مجازی بود و چگونگی استفاده هرچه بهتر و کارآتر از فضای مجازی در شرایط موجود، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین، بررسی و تحلیل چشم‌انداز آینده فعالیت‌های ورزشی و تربیت‌بدنی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور، از جمله موضوعات این نشست مجازی بود.

۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۰۰:۰۰