اطلاع رسانی/ حضور رئیس دانشگاه لرستان در سامانه سامد/ چهارشنبه، 17 دی

۱۳۹۹/۱۰/۱۶

مدیران مختلف استان، براساس برنامه زمان بندی اعلام شده، در سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد) حضور پیدا می کنند و به صورت تلفنی، پاسخگوی پرسش های مردم هستند.

در روز چهارشنبه، 17 دی ماه، دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان از ساعت 12 تا 13:30 دقیقه در محل این سامانه واقع در استانداری لرستان حضور خواهد داشت و پاسخگوی پرسش ها و نظرات مختلف، خواهد بود.

پرسش ها و نظرات، جهت پیگیری در سامانه ثبت می شوند.

علاقه مندان می توانند پرسش ها و نظرات خود را در ساعت مذکور، با شماره تلفن 111 به صورت مستقیم با رئیس دانشگاه لرستان، در میان بگذارند.

حضور مدیران در سامانه الکترونیکی مردم و دولت (سامد)، باعث تقویت ارتباط مستقیم بین مدیران و مردم می شود.

همچنین در شرایط شیوع کرونا، تقویت ارتباطات الکترونیکی بین مدیران و مردم باعث کاهش مراجعات حضوری به ادارات می شود.

۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۰۰:۰۰