انعقاد تفاهم نامه همکاری های مشترک دانشگاه لرستان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان

۱۳۹۹/۱۰/۱۴

گسترش تفاهم‌نامه‌های همکاری‌های مشترک تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه لرستان و بخش‌های اجرایی و خصوصی استان از جمله اولویت‌های تیم مدیریتی دانشگاه لرستان در چند سال اخیر بوده است.

رویکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز سوق دادن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی کشور در مسیر دانشگاه جامعه‌محور براساس سند آمایش آموزش عالی است.

دانشگاه جامعه‌محور، دانشگاهی است که رویکرد حل مسئله باتوجه به مشکلات و چالش‌های منطقه‌ای و استانی دارد و تحقیقات و پژوهش‌های آن از نوع کاربردی و تقاضامحور است.

در این راستا و در ادامه تقویت همکاری‌های برون دانشگاهی، تفاهم‌نامه مشترک همکاری‌های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی، بین رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان لرستان، دکتر سمانه حسن‌پور، امضا شد.

نشست مشترک رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان لرستان در محل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برگزار شد و هر دو طرف، بر گسترش همکاری‌های مشترک در جهت کاهش مشکلات و چالش‌های درون استانی، تأکید کردند.

این نشست مشترک، در روز یکشنبه، 14 دی‌ماه برگزار شد.

۱۳۹۹/۱۰/۱۴ - ۰۰:۰۰