جشن مجازی شب یلدا برگزار شد

۱۳۹۹/۰۹/۳۰

جشن مجازی شب یلدا ویژه دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد.

این جشن مجازی، غروب یکشنبه، 30 آذرماه، همزمان با فرارسیدن شب یلدا (طولانی‌ترین شب سال)، توسط کانون خیریه ستین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این جشن مجازی، دکتر علی نوری، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان (دانشکده ادبیات و علوم انسانی) توضیحاتی درباره تاریخ سنت شب یلدا در ایران و جایگاه این سنت کهن در شعر و ادبیات فارسی، بیان کرد.

دکتر نوری، مفهوم یلدا را براساس اشعار شاعران بزرگی همچون فردوسی، حافظ، سعدی و مطالبی را درباره روش‌های برگزاری این سنت کهن در مناطق مختلف ایران، بیان کرد.

شعرخوانی دانشجویان، شاهنامه‌خوانی، نمایش‌های طنز، اجرای مسابقه و ... از دیگر بخش‌های این جشن مجازی بود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، هر سال، با استقبال دانشجویان، جشن شب یلدا را برگزار می‌کند که امسال به علت شرایط شیوع بیماری کرونا، این جشن، به صورت مجازی برگزار شد.

۱۳۹۹/۰۹/۳۰ - ۰۰:۰۰