پیام استاندار لرستان به مناسبت روز دانشجو

۱۳۹۹/۰۹/۱۶

دکتر خادمی، استاندار لرستان، با صدور پیامی، روز دانشجو (16 آذر) را تبریک گفت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان، در پیام دکتر خادمی به مناسبت گرامیداشت ۱۶ آذر (روز دانشجو)، آمده است:

دانشجو قشر فرهیخته و بالنده جامعه است که با روحیه حقیقت جویی،علم‌اندوزی و مسئولیت‌پذیری با بینش و شعور سیاسی و با تاسی از فرهنگ ظلم ستیزی در ادوار مختلف همواره در مسیر حق و عدالت ثابت قدم بوده و از ارزش‌های اسلامی و انسانی در مسیر تکامل و رشد اجتماعی دفاع کرده است.

۱۶آذر سالروز ایثار و از خودگذشتگی دانشجویان آزاده ای است که در مقابله با استبداد سر فرود نیاورده و نقطه عطفی را در استقلال ملت ایران رقم زدند و امروز هم دانشجویان  متعهد، آگاه، بیدار و آراسته به تقوای الهی به عنوان پرچم داران علم و آگاهی می توانند در جهت تعالی ایران اسلامی، این مرز و بوم را به اوج اقتدار و فتح قله‌های افتخار برسانند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، این مناسبت عزیز را به همه دانشجویان استان لرستان تبریک گفته و توفیقات دانشجویان گرامی را که نماد رشد و سرزندگی جامعه اند از خداوند متعال مسئلت دارم.

سیدموسی خادمی

استاندار لرستان