پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت شهادت رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع

۱۳۹۹/۰۹/۰۷

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، در پیامی، شهادت زنده یاد دکتر محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای کشورمان و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را تسلیت گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه لرستان به این شرح است:

«انا لله و انا الیه راجعون»

بار دیگر رژیم نامشروع و جعلی صهیونیستی، دست به یک جنایت آشکار علیه اقتدار علمی ایران اسلامی زد.

تروریسم دولتی و خشونت سازمان‌یافته از خصوصیات بارز رژیم صهیونستی و صهیونیسم جهانی است که این بار نیز به علت ترس از پیشرفت‌ها و اقتدار علمی ایران اسلامی، شاهد ترور ناجوانمردانه یکی از بهترین فرزندان و سرمایه‌های کشور بودیم.

دشمن، همچون گذشته، هرگز به هدف خود که توقف اقتدار علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی است دست نخواهد یافت.

همواره اثبات شده است که فرهنگ ایثار و شهادت، به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، در جامعه ما، نهادینه شده و اقدامات تروریستی دشمنان کشور و انقلاب، عزم و اراده همه ملت به ویژه جامعه دانشگاهی و علمی کشور را برای گسترش پیشرفت‌های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی در همه زمینه‌ها، راسخ‌تر و استوارتر می‌کند و گام‌های اقتدار علمی کشور، محکم‌تر از گذشته، برداشته خواهد شد.

اینجانب، شهادت سردار شجاع و دلاور عرصه علم، تحقیق، پژوهش و فناوری هسته‌ای کشور، زنده‌یاد دکتر فخری‌زاده را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، اُمت شهیدپرور ایران اسلامی و خانواده محترم این شهید سرافراز، تسلیت عرض می‌نمایم.

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

۱۳۹۹/۰۹/۰۷ - ۰۰:۰۰