نشست مجازی رؤسای دانشگاه های معین کشور

۱۳۹۹/۰۹/۰۳

نشست مجازی رؤسای دانشگاه های معین کشور به منظور تبیین آیین نامه پیاده سازی آمایش آموزش عالی کشور با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

در استان لرستان و با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه لرستان به عنوان دانشگاه معین انتخاب شده است.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، در این نشست مجازی گفت:«رویکرد نظام آموزش عالی، توسعه متوازن در بخش های کمی و کیفی است و خوشبخانه در این راستا، اقدامات خوبی در دانشگاه لرستان صورت گرفته است».

وی افزود:«این، یک رویکرد مثبت است که اگر سند آمایش نظام آموزش عالی در سطح استان های کشور به صورت کامل، اجرا و پیاده سازی شود شاهد نوعی تمرکززدایی در مسیر تقویت مدیریت های استانی نظام آموزش عالی کشور خواهیم بود».

رئیس دانشگاه لرستان، تصریح کرد:«براساس اهداف تعیین شده، بسیاری از امور دانشگاه های استان ها در شورای آموزش عالی همان استان، مطرح و پیگیری خواهد شد که نتیجه پیاده سازی کامل آمایش آموزش عالی کشور خواهد بود».

گفتنی است در این نشست مجازی، سایر رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان های کشور نیز دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را بیان کردند.

۱۳۹۹/۰۹/۰۳ - ۰۰:۰۰