معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان خبر داد: پذیرش دانشجو در سه رشته جدید

۱۳۹۹/۰۹/۰۳

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان از پذیرش دانشجو در سه رشته جدید تحصیلی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر احسان رشیدیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری ایسنا لرستان، گفت: «تا پایان روز دوشنبه ۲۶ آبان ماه، تعداد ۲۲۹۵ دانشجوی جدیدالورود در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و دکترای حرفه‌ای دامپزشکی، در دانشگاه لرستان ثبت‌نام کردند».

وی توضیح داد: «در مقطع کارشناسی تعداد ۱۶۱۶ نفر شامل شبانه و روزانه، در مقطع کارشناسی ارشد تعداد ۴۹۳ نفر، در مقطع دکترای تخصصی تعداد ۱۴۴ نفر و دکتری حرفه‌ای دامپزشکی تعداد ۴۲ نفر در دانشگاه لرستان، پذیرفته و ثبت‌نام کردند».

دکتر رشیدیان، بیان کرد: «ثبت نام پذیرفته شدگان تا پایان روز چهارشنبه ۲۸ آبان‌ماه،بوده است».

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان افزود: «برای اولین بار، در سه رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکترا، پذیرش دانشجو داشتیم».

وی تشریح کرد: «این سه رشته شامل کارشناسی حسابداری، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی گرایش اقتصاد نظری و دکترای علوم اقتصادی گرایش اقتصاد عمومی، هستند».

دکتر رشیدیان، توضیح داد: «سال گذشته در مقطع دکترای علوم اقتصادی گرایش اقتصاد عمومی توقف پذیرش داشتیم اما با رفع یک سری مسائل، امسال برای اولین‌بار در این رشته و مقطع، دانشجو پذیرش شد».

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان بیان کرد: «شروع کلاس دانشجویان جدیدالورود از هفته گذشته بوده و کلاس ها با توجه به تداوم وضعیت شیوع بیماری کرونا {کووید 19}، به صورت الکترونیکی و مجازی برگزار می‌شوند».

وی افزود: «کلاس‌های عملی این دانشجویان، چنانچه وضعیت فعلی، بهتر شود، برگزار می‌شوند و اگر نتوانیم برگزار کنیم کلاس‌ها به صورت ناتمام اعلام شده و به ترم بعدی، موکول خواهند شد».

دکتر رشیدیان در مورد دانشجویانی که از تاریخ ۲۲ شهریور در کلاس حاضر شدند، گفت: «اغلب کلاس‌های عملی این دسته از دانشجویان به صورت فشرده برگزار شده است».

منبع خبر: خبرگزاری ایسنا لرستان.

۱۳۹۹/۰۹/۰۳ - ۰۰:۰۰