بازدید معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان از کارگاه تولید آبمیوه طبیعی/ اهدایی به کادر درمان و بیماران کرونایی

۱۳۹۹/۰۹/۰۳

دکتر رشیدیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان از کارگاه تولید آبمیوه طبیعی که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان راه اندازی شده است، بازدید کرد.

این بازدید، صبح روز دوشنبه، 3 آذرماه در محل سلف سرویس سایت مرکزی دانشگاه لرستان صورت گرفت.

دکتر رشیدیان، ضمن بازدید از مراحل تولید آبمیوه طبیعی (اهدایی به کادر درمان و بیماران کرونایی)، از دست اندرکاران این کارگاه، تشکر کرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان در این بازدید به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان گفت:«کارگاه تولید آبمیوه طبیعی با رعایت کامل استانداردها و پروتکل های بهداشتی در حال تولید آبمیوه طبیعی است و آبمیوه های طبیعی تولیدشده، به صورت کاملاً رایگان در اختیار کادر درمان بیمارستان ها و بیماران کرونایی بستری شده، قرار می گیرند».

۱۳۹۹/۰۹/۰۳ - ۰۰:۰۰