نشست مشترک دانشگاه لرستان و جهاد کشاورزی برای تقویت مزرعه پرورش مرغ بومی

۱۳۹۹/۰۸/۱۴

نشست مشترک دانشگاه لرستان، جهاد کشاورزی استان و بخش خصوصی برای تقویت مزرعه آموزشی و تحقیقاتی پرورش مرغ بومی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان در محل حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که به ریاست دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد درباره راهکارهای تقویت پرورش مرغ بومی، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست، بر گسترش همکاری های مشترک علمی، پژوهشی و تحقیقاتی بین دانشگاه لرستان، جهاد کشاورزی و بخش خصوصی، تأکید کرد و گفت:«در مفهوم دانشگاه جامعه محور، این نکته اهمیت دارد که دانشگاه بتواند براساس راهکارهای تحقیقاتی کاربردی، نقش اثرگذاری در رفع نیازهای جامعه داشته باشد».

دکتر عزیزی، تشریح کرد:«گسترش همکاری های مشترک باعث افزایش راندمان کاری و تقویت نوآوری ها در جهت ارتقای کیفیت تولید و تنوع بخشی به روش های تولید می شود».

در این نشست، دکتر حسن نایب زاده، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، دکتر جهانشیر شاکرمی، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، مهندس ناصر نجیب زاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان و برخی فعالان بخش خصوصی این حوزه کاری، حضور داشتند.

اعضای حاضر در این نشست، دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را در رابطه با تقویت و ارتقای مزرعه پرورش مرغ بومی، بیان کردند.

۱۳۹۹/۰۸/۱۴ - ۰۰:۰۰