رتبه های برتر کارشناسان آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان در سطح کشور

۱۳۹۹/۰۸/۱۱

رتبه های برتر کارشناسان آزمایشگاه مرکزی در بین کارشناسان آزمایشگاه های مرکزی کل کشور از نظر شبکه راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال 1398:

با توجه به برگزاری رتبه بندی هر ساله توسط شبکه راهبردی امسال نیز مانند سال های گذشته آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان موفق به کسب رتبه های برتر در بین آزمایشگاه های مرکزی کل کشور شد.
با توجه به رتبه بندی بین کارشناسان آزمایشگاه های مرکزی کل کشور، دکتر فاطمه یزدانخواه موفق شد از بین بیش از 5400 کارشناس آزمایشگاه های مرکزی کل کشور در بین 22 کارشناس برتر قرار گیرد.
پارامترهای انتخاب کارشناسان برتر شامل کارکرد، مشتری مداری و فعالیت شبکه است.
اخیرا آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، موفق به کسب رتبه 22 در بین 258 آزمایشگاه مرکزی کل کشور و رتبه 3 در بین آزمایشگاه های مرکزی وزارت علوم از نظر رتبه بندی شبکه راهبردی شد.
همچنین با توجه به رتبه بندی بین رابطین شبکه راهبردی آزمایشگاه های مرکزی کل کشور، دکتر داریوش میرزایی موفق شد در بین 25 رابط برتر از بین 297 رابط آزمایشگاه های مرکزی کل کشور قرار گیرد.
در این ارزیابی، شاخص‌هایی مانند میزان تعامل رابط با شبکه آزمایشگاهی و نقش وی در میزان ارتباط با سایر مراکز عضو شبکه، تلاش رابط در راستای توسعه شبکه آزمایشگاهی و پیاده سازی سیاست های شبکه در آزمایشگاه، آشنایی با دستورالعمل‌ها و روال‌های شبکه، حضور در نشست سالانه رابطین و نحوه ارسال گزارش عملکرد و کیفیت آن، به عنوان معیارهایی برای بررسی و امتیازدهی در نظر گرفته شده است.
رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، دکتر حسین حاتمی است.

۱۳۹۹/۰۸/۱۱ - ۰۰:۰۰