ضرورت رعایت اخلاق و انصاف در انتقادات/ نقد منصفانه برای پیشرفت کشور
خبرگزاری ایرنا لرستان نوشت: رئیس دانشگاه لرستان با تاکید بر اینکه نقد مخرب و مغرضانه هیچ دستاوردی برای کشور ندارد، گفت: «نقد منصفانه باید اخلاقمدار و در جهت پیشرفت و آبادانی کشور،بیان شود».
دکتر خسرو عزیزی روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایرنا با تأکید بر اینکه نقدها باید بر اساس اخلاق اسلامی و منصفانه بیان شوند، افزود: «رهنمودهای اخیر رهبر معظم انقلاب در نفی هتک حرمت مسئولان، خط بطلانی بر بی اخلاقی ها بود».
عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان اظهار داشت: «بیان نقدها و ایرادات جاری در سطح کشور باید بر اساس انصاف و وجدان و در جهت بهبود امور بیان شود».
وی با بیان اینکه هیچگاه نباید اجازه دهیم نقدها مغرضانه و مخرب بیان شوند ادامه داد: «نقد مغرضانه باعث قفل شدن کارها می شود و هیچ گشایشی در پی نخواهد داشت».
دکتر عزیزی با تأکید براینکه رهنمودها و بیانات رهبر معظم انقلاب همواره فصل الخطاب تمام امور کشور است، اظهار داشت: «برخی افراد در فضای مجازی با انتشار مطالبی سعی در تخریب چهره ها و توهین به مسئولان دارند در حالی که نقد منصفانه باید اخلاق مدار و در جهت پیشرفت و آبادانی کشور بیان شود».
رئیس دانشگاه لرستان توضیح داد: «مسئولان همواره باید پاسخگو و نقدپذیر باشند اما فقط نقد منصفانه و با اخلاق اسلامی می تواند در جهت رفع چالش ها و بهبود اوضاع کشور گام بردارد».
وی اظهار داشت: «هیچ مدیر و مسولی نباید ادعا کند که تصمیمات و اقدامات انجام شده بدون هیچ عیب و نقصی انجام شده است اما انتقادات نیز باید سازنده و بدون غرض ورزی، بیان شوند».
رئیس دانشگاه لرستان تأکید کرد: «اینگونه نقدهای دور از انصاف و تخریب کننده باعث سوءاستفاده دشمنان خواهد شد و نتیجه مثبتی برای کشور و ملت به دنبال نخواهد داشت؛ بزرگان، علما و روحانیون همیشه تأکید بر رعایت دستورات و شئونات دینی و اسلامی دارند؛ چراکه رفتار و گفتار سازنده، مورد تأکید اسلام و بزرگان است».
وی تصریح کرد: «نقد مغرضانه، جز تضعیف دولت و نظام، هیچ حاصلی برای ملت نخواهد داشت».
منبع: خبرگزاری ایرنا لرستان، 5 آبانماه 99.