طرح سیمرغ کوه های ایران/ مشارکت دانشجوی دانشگاه لرستان در فتح قله های مرتفع خلنو (بام استان تهران) و دومیر (بام استان مرکزی)

۱۳۹۹/۰۷/۳۰

همزمان با گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی و ورزش، حسین احدی، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته عمران دانشگاه لرستان، موفق شد همراه با سایر دانشجویان دیگر دانشگاه‌های کشور، به قله 4375 متری خلنو (بام استان تهران) و قله 3505 متری دومیر (بام استان مرکزی) صعود کند.

این طرح با نام «سیمرغ کوه‌های ایران» توسط فدراسیون کوهنوردی اجرا شده است و در بخش دانشجویی دانشگاه لرستان نیز حسین احدی به عنوان نماینده دانشجویان دانشگاه لرستان در این طرح، مشارکت کرده است.

احسان احمدی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه لرستان، به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان گفت:«علاوه بر فتح قله ها، تلاش بخش دانشجویی این است که پاکسازی طبیعت از زباله ها در مناطق کوهنوردی، با مشارکت دانشجویان انجام شود».

احمدی توضیح داد:«از دانشگاه لرستان، آقای حسین احدی به عنوان دانشجوی شرکت کننده در این طرح انتخاب شد که خوشبختانه مشارکت دانشجویی در این طرح، با موفقیت همراه بوده است».

۱۳۹۹/۰۷/۳۰ - ۰۰:۰۰