پیام رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت هفته دفاع مقدس

۱۳۹۹/۰۷/۰۱

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، در پیامی، فرارسیدن هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه لرستان:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرارسیدن هفته دفاع مقدس، یادآور جانفشانی ها و فداکارهای ملت شهیدپرور و ولایت مدار ایران اسلامی برای مجاهدت، ایثار و مقاومت در راه دفاع از دین، انقلاب اسلامی، نظام مقدس جمهوری اسلامی و میهن اسلامی است.

همواره فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت و مجاهدت در راه خدا، باعث سربلندی و اقتدار ایران اسلامی در جهان بوده است.

رسالت همه ماست همیشه، یاد و خاطره شهیدان والامقام، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را گرامی داشته و پیروان حقیقی برای شهدا باشیم.

فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت و مجاهدت را باید در جامعه تقویت کرد و به ویژه برای نسل جوان و دانشجو، این فرهنگ، بیش از پیش، ترویج و گسترش داده شود.

فرارسیدن هفته دفاع مقدس را به ویژه به خانواده های معظم شهدا از جمله شهدای دانشجو، استاد و کارمند جامعه دانشگاهی استان لرستان، تبریک می گویم و امیدوارم در سایه امنیت و اقتدار امروز ایران اسلامی که مرهون جانفشانی ها و مجاهدت های شهداست، موفقیت های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی جامعه دانشگاهی استان، بیشتر از گذشته، گسترش یابد و شاهد تحول در همه عرصه ها برای پیشرفت همه جانبه باشیم.

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

۱۳۹۹/۰۷/۰۱ - ۰۰:۰۰