معارفه سرپرست مرکز آموزش عالی پلدختر/ تقدیر از رئیس پیشین

۱۳۹۹/۰۷/۰۱

دکتر حمیدمیرهاشمی به عنوان سرپرست جدید مرکز آموزش عالی پلدختر (وابسته به دانشگاه لرستان)، معارفه و از زحمات دکتر شهرام ملکی، رئیس پیشین این مرکز، تقدیر شد.

با حکم دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر حمید میرهاشمی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان (گروه آموزشی جغرافیا)، به عنوان سرپرست جدید مرکز آموزش عالی شهرستان پلدختر، منصوب شد.

مراسم معارفه سرپرست جدید و تکریم رئیس پیشین مرکز آموزش عالی شهرستان پلدختر، صبح سه شنبه، اول مهرماه، با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، ایرج بیرانوند، مسئول هماهنگی مراکز آموزش عالی شهرستان های استان (مراکز وابسته به دانشگاه لرستان) و هبت اله افخمی، مدیر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در محل مرکز آموزش عالی شهرستان پلدختر، برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به نمایندگی از دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، حکم سرپرستی دکتر میرهاشمی را به وی ابلاغ و از کوشش های دکتر شهرام ملکی (رئیس پیشین)، تقدیر کرد.

۱۳۹۹/۰۷/۰۱ - ۰۰:۰۰