افتتاح نمایشگاه دفاع مقدس با حضور استاندار لرستان و نماینده ولی فقیه/ گزارش تصویری

۱۳۹۹/۰۶/۳۱

با حضور دکتر سیدموسی خادمی، استاندار لرستان، حجت الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد، مدیران کل و فرماندهان نظامی و انتظامی استان، نمایشگاه هفته دفاع مقدس با عنوان :«اقتدار 40؛ ما قوی هستیم»، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی خرم آباد، افتتاح شد.

غرفه دانشگاه لرستان نیز در این نمایشگاه برپاست و دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان در اولین روز از افتتاح این نمایشگاه (دوشنبه، 31 شهریورماه 99)، از غرفه دانشگاه لرستان و سایر غرفه ها، بازدید کرد.

از 31 شهریورماه، هفته دفاع مقدس شروع شده است و مدیران و کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در محل غرفه دانشگاه لرستان، حضور دارند.

محل دائمی نمایشگاه بین المللی شهر خرم آباد در میدان دانشجو جنب جمعیت هلال احمر، قرار دارد.

گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام، از جمله اهداف مهم برپایی این نمایشگاه است.

۱۳۹۹/۰۶/۳۱ - ۰۰:۰۰