جلسه کمیته کشاورزی، آب و منابع طبیعی استان لرستان

۱۳۹۹/۰۶/۳۰

جلسه کمیته کشاورزی، آب و منابع طبیعی استان لرستان که از جمله کمیته های ذیل کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان لرستان است در سالن جلسات شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان و به ریاست دکتر فیض اله شهبازی، معاون پژوهش و فناوری دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این جلسه که نمایندگان ادارات و دستگاه های عضو این کمتیه و نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان لرستان (نامداریان)، حضور داشتند طرح ها و عناوین پیشنهادی پژوهشی و فناوری در موضوعات مختلف کشاورزی، آب و منابع طبیعی استان همچون شیلات، ارائه شد و مورد بحث و تبادل نظر اعضای کمیته قرار گرفت.

این کمیته به تعیین اولویت های پژوهشی و فناوری دستگاه ها و ادارات اجرایی استان در رابطه با موضوعات کشاورزی، آب و منابع طبیعی می پردازد.

۱۳۹۹/۰۶/۳۰ - ۰۰:۰۰