نشست کمیته علمی، پزوهشی ستاد کنگره بزرگداشت 6300 شهید والامقام لرستان برگزار شد

۱۳۹۹/۰۶/۱۸

نشست کمیته علمی، پژوهشی ستاد کنگره بزرگداشت 6300 شهید والامقام استان لرستان، به ریاست دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، برگزار شد.

این نشست، صبح سه شنبه، 18 شهریورماه، با حضور اعضا، در سالن جلسات شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر عزیزی، رئیس کمیته علمی، پژوهشی ستاد کنگره بزرگداشت 6300 شهید استان لرستان، گفت:«در دانشگاه ها و مراکز آموزشی و علمی استان لرستان، بایستی طرح ها، تحقیقات و پژوهش های موضوعی دفاع مقدس را افزایش داد تا همه بتوانیم هرچه بیشتر و بهتر، فرهنگ ایثار و شهادت را در سطح جامعه، تعمیق بخشیم».

وی تصریح کرد:«برای اینکه بتوانیم کنگره بزرگداشت 6300 شهید والامقام استان لرستان را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم ضرورت دارد تعامل و همکاری بین دستگاه ها و ادارات استان در این زمینه، تقویت شده و همچنین همکاری بین 22 کمیته ذیل کنگره، افزایش یابد تا کارها با سرعت و کیفیت بیشتر، پیش بروند».

رئیس دانشگاه لرستان، بیان کرد:«بایستی از تجربیات سایر استان هایی که کنگره شهدای استانی را برگزار کرده اند هم استفاده کنیم تا کنگره استانی، با کیفیت هرچه مطلوب تر برگزار شود».

دکتر خسرو عزیزی افزود:«خوشبختانه از تهیه پایان نامه های موضوعی دفاع مقدس، استقبال و حمایت کرده ایم و تقویت بخش تحقیق، پژوهش و تهیه پایان نامه های مرتبط با موضوعات دفاع مقدس از جمله رسالت های مهم دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی استان است که باید گسترش یابد».

رئیس کمیته علمی، پژوهشی ستاد کنگره بزرگداشت 6300 شهیدوالامقام استان لرستان، تصریح کرد:«امنیت، استقلال و اقتدار امروز ایران اسلامی، مرهون فداکاری ها و جانفشانی های شهداست و همه، وظیفه داریم همواره یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشته و فرهنگ ایثار و شهادت را به ویژه در سطح نسل جوان و دانشجو ترویج دهیم».

گفتنی است کنگره مذکور دارای 22 کمیته است.

علاوه بر کمیته علمی، پژوهشی که ریاست آنرا دکتر خسرو عزیزی برعهده دارد کمیته دانشگاهیان استان از دیگر کمیته هاست که دبیر آن، دکتر علی نظری است.

اعضای کمیته علمی، پژوهشی، دیدگاه های خود را در رابطه با هرچه بهتر برگزار شدن کنگره مذکور، بیان کردند.

.

۱۳۹۹/۰۶/۱۸ - ۰۰:۰۰