اخبار

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان خبر داد: دانشگاه لرستان برای اولین بار در نظام رتبه بندی معتبر بین المللی تایمز قرار گرفت

۱۳۹۹/۰۶/۱۷


دکتر محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، گفت: «با تلاش های صورت گرفته در طی سالیان گذشته، تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، اصلاح آیین نامه ها ی پژوهشی در جهت گسترش فعالیت علمی با رویکرد کیفی و کوشش هرچه بیشتر اعضای محترم هیئت علمی، اسم دانشگاه لرستان در فهرست رتبه بندی معتبر تایمز قرار گرفت؛ در حالی که در سال های گذشته، در این فهرست نبود و امسال برای اولین بار در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز قرار گرفت».

دکتر فیضیان با اشاره به فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه پژوهش و فناوری، همانند اصلاح آیین‌نامه‌های ارتقاء، پایه ترفیع سالیانه و تشویقی، تسهیل همکاری‌های بین‌المللی شامل مأمور نمودن اعضای هیئت علمی در صورت داشتن شرایط، راه‌اندازی مجلات علمی پژوهشی به ویژه انگلیسی زبان، افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه، راه‌اندازی مرکز نوآوری دانشگاه، تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و مرکز تحقیقات بلوط، پژوهشکده زنبور عسل،  اظهار امیدواری کرد که در آینده میان مدت و بلندمدت، شاهد بهبود هرچه بیشتر رتبه و جایگاه دانشگاه لرستان در نظام‌های رتبه‌بندی باشیم.

وی توضیح داد : «رتبه‌بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی دانشگاه‌ها است؛ پایگاه رتبه‌بندی تایمز جهت ارزیابی دانشگاه‌ها قسمتی از اطلاعات مورد نیاز خود را از خود دانشگاه‌ها، قسمتی دیگر را از نظرسنجی‌ها و اطلاعات پژوهشی و استنادات را از پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس تهیه می‌کند. تا سال 2014 یک دانشگاه در این رتبه بندی حضور داشته است. در سال 2015 دو دانشگاه صنعتی شریف و صنعتی اصفهان حضور داشته اند و در سال 2016 هشت دانشگاه و در نهایت  در سال های 2019 و 2020 این تعداد به ترتیب به 29 و 40 دانشگاه افزایش یافت. اکنون با ورود 7 دانشگاه جدید از ایران، شاهد حضور47 دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در جمع 1527 دانشگاه برتر جهان از 93 کشور هستیم که خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته، دانشگاه لرستان نیز در این فهرست با رتبه 1200 در جمع دانشگاه های برتر جهان، قرار گرفته است».

 معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان افزود: «در رتبه‌بندی تایمز 2021، برخی دانشگاه های کشور از جمله: دانشگاه لرستان، علوم پزشکی کردستان، محقق اردبیلی، علوم پزشکی کرمان، اراک، حکیم سبزواری، رازی کرمانشاه، تربیت معلم شهید رجائی و سیستان و بلوچستان که در سال گذشته در این رتبه‌بندی حضور نداشته اند، حضور یافته و برخی دانشگاه ها که سال گذشته در این رتبه بندی حضور داشته اند، امسال نتوانسته اند در این فهرست جهانی، حضور داشته باشند».

دکتر محمد فیضیان، توضیح داد: «به تازگی، در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC) )نیز رتبه جدید دانشگاه لرستان، 10 رتبه ارتقاء یافت؛ بر اساس نتایج منتشر شده رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، جایگاه دانشگاه لرستان نسبت به سال گذشته، بهبود قابل توجهی داشته است؛ به طوری که در بین دانشگاه‌های جامع، از رتبه 50_42 به رتبه 40_31 ارتقاء یافت».




۱۳۹۹/۰۶/۱۷ - ۰۰:۰۰
۲۵۱۹ بازدید