رتبه برتر دانشگاه لرستان در هشتمین جشنواره ملی دانشجویی «رویش» در بخش نمایشنامه نویسی

۱۳۹۹/۰۶/۰۲

دانشگاه لرستان، رتبه برتر بخش نمایشنامه نویسی را در هشتمین جشنواره ملی، دانشجویی «رویش»، کسب کرد.

این جشنواره ملی، دانشجویی، از تاریخ 25 تا 27 مردادماه 99 با هدف ارائه دستاوردها و توانمندی های کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه های سراسر کشور، به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران، برگزار شد.

آیدا معظمی، دانشجوی رشته شیمی دانشگاه لرستان، در بخش نمایشنامه نویسی، رتبه برتر (برگزیده) را در این جشنواره ملی، کسب کرد.

در آیین پایانی این جشنواره، به صورت آنلاین (مجازی)، با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (دکتر غلامی)، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده (ابتکار)، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم (دکتر غفاری) و رئیس دانشگاه شهید بهشتی (دکتر نصیری قیداری)، از نفرات برتر، از جمله آیدا معظمی، دانشجوی دانشگاه لرستان، تقدیر و تجلیل شد.

تعداد 87 دانشگاه از سراسر کشور و ۵۳۸۰ کانون فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در این دوره از جشنواره مشارکت کردند.

تعداد ۱۶۴۰۰ فعالیت و اثر از سوی دانشجویان، به این دوره جشنواره ارسال شد.

بیش از ۷۰۰ ایده در این دوره ثبت شد و در بخش چهره‌های فعال کانون‌های دانشگاهی، ۸۰ نفر، به رقابت پرداختند.

۱۳۹۹/۰۶/۰۲ - ۰۰:۰۰