بازدید نماینده خرم آباد و چگنی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از حوزه های آزمون سراسری در دانشگاه لرستان

۱۳۹۹/۰۵/۳۱

دکتر مهرداد ویسکرمی، نماینده خرم‌آباد و چگنی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، از روند برگزاری آزمون سراسری سال 99 در حوزه‌های مختلف دانشگاه لرستان، بازدید کرد.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان نیز در این بازدید، حضور داشت.

آزمون سراسری سال 99 در حوزه‌های مختلف دانشگاه لرستان از تاریخ 29 مردادماه تا اول شهریورماه، در حال برگزاری است.

از مجموع تعداد 41 هزار و 117 داوطلب در کُل استان لرستان، تعداد 7 هزار و 38 نفر در حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان، به رقابت می‌پردازند.

استفاده از ماسک برای داوطلبان و عوامل اجرایی، الزامی است و فاصله بین صندلی‌های داوطلبان در این آزمون، 180 سانتی‌متر، تعیین شده است.

دکتر احسان رشیدیان، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه لرستان است.

۱۳۹۹/۰۵/۳۱ - ۰۰:۰۰