گزارش تصویری از دومین روز برگزاری آزمون سراسری سال 99 در حوزه های دانشگاه لرستان/ بازدید رئیس دانشگاه لرستان از حوزه ها

۱۳۹۹/۰۵/۳۰

صبح پنجشنبه، 30 مردادماه، دومین روز از برگزاری آزمون سراسری سال 99 در گروه های آموزشی علوم انسانی و علوم ریاضی، در حوزه های مختلف دانشگاه لرستان، برگزار شد.

این آزمون از تاریخ 29 مردادماه شروع شده است و تا تاریخ اول شهریورماه، به مدت 4 روز ادامه دارد.

در دومین روز برگزاری آزمون سراسری نیز همچون روز نخست، دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، از حوزه های مختلف آزمون دانشگاه لرستان، بازدید کرد.

دکتر احسان رشیدیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه لرستان نیز در این بازدید حضور داشت.

این آزمون، با رعایت کامل دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی ابلاغی وزارت علوم و وزارت بهداشت، به مدت 4 روز در استان لرستان، همچون سایر استان های کشور، در حال برگزاری است.

نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در حوزه های امتحانی حضور داشته و بر رعایت پروتکل های بهداشتی، نظارت می کنند.

استفاده الزامی از ماسک برای همه داوطلبان و همه عوامل و نیروهای اجرایی، از جمله تدابیر اجرا شده برای جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری کروناست.

همچنین، فاصله بین صندلی های داوطلبان در این آزمون (کنکور سال 99)، براساس دستورالعمل های ابلاغی، 180 سانتی متر، تعیین شده است.

در حین ورود داوطلبان به حوزه های مختلف آزمون دانشگاه لرستان، با روش برچست گذاری روی سطح زمین، فاصله فیزیکی بین داوطلبان، بیش از یک متر است تا فاصله گذاری فیزیکی (اجتماعی) بین افراد، رعایت شده و ازدحام جمعیت، صورت نگیرد.

همچنین، «همیاران آزمون» در محل های حوزه های امتحانی، نظارت می کنند تا هیچ گونه تجمع و ازدحام جمعیتی، ایجاد نشود.

برای افراد مشکوک به بیماری کرونا نیز مکان های جداگانه ای برای آزمون، درنظر گرفته شده است.

در کُل استان لرستان، تعداد 41 هزار و 117 داوطلب برای آزمون سراسری سال 99 در گروه های مختلف آموزشی هنر، علوم ریاضی، علوم انسانی، علوم تجربی و زبان، به رقابت می پردازند.

از این تعداد، 7 هزار و 38 نفر در حوزه های امتحانی مختلف دانشگاه لرستان، رقابت می کنند.

تیم های مخصوص اورژانس و آتش نشانی نیز در محل های حوزه های امتحانی دانشگاه لرستان، مستقر هستند.

پذیرایی از داوطلبان، براساس دستورالعمل های ابلاغی، به صورت کاملاً ضدعفونی شده و از نوع سلف سرویس است.

همچنین، همه حوزه های امتحانی، مجهز به سیستم های تهویه هوا هستند.

پنجشنبه، 30 مردادماه (دومین روز آزمون سراسری سال 99)، ویژه آزمون سراسری داوطلبان گروه های آموزشی علوم ریاضی و علوم انسانی، تعیین شده است.

تعداد شرکت کنندگان در گروه آموزشی علوم ریاضی، در کُل استان لرستان، 2 هزار و 337 نفر است.

همچنین، تعداد شرکت کنندگان در گروه آموزشی علوم انسانی، در کُل استان لرستان، 11 هزار و 31 نفر است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

۱۳۹۹/۰۵/۳۰ - ۰۰:۰۰